Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.13 secunde)
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
In schimb, acelasi purtator de cuvant a evitat, fara pic de eleganta, sa ofere vreo explicatie privind motivele propunerilor de excludere din partid a celor trei membrii PSD - Mugurel Sarbu, Rovana Plumb si Ioan Timis, precizand doar ca aceste cereri vin din partea organizatiilor judetene de partid si ca cei trei au posibilitatea sa le conteste.
Si sotia premierului, Daciana Sarbu, le-a transmis prietenilor virtuali "Paste fericit si linistit" postand si o fotografie a familiei Ponta.
Scoala nr. 35 "I.D. Sarbu" din Craiova a marcat ieri Ziua Europei printr-o suita de manifestari cultural-istorice. ... Sarbu".
Jurnalistul Nic Sarbu a murit la 43 de ani, dupa o uriasa suferinta. Anuntul a fost facut de sotia sa, Simona Tache, la randul ei o cunoscuta jurnalista.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Alti sase demnitari - cinci parlamentari si un secretar de stat -, printre care si fostul ministru al Agriculturii Ilie Sarbu (PSD) au primit ieri decizii de necolaborare din partea Colegiului CNSAS, care le-a discutat dosarele, au declarat surse din CNSAS.
Doru Ioan Taracila si Ilie Sarbu au facut opinie separata Mihai Voicu si Valentin Iliescu au respins justificarea data de Mircea Geoana abtinerii - aceea ca proiectul nu ar prevedea votul uninominal.
Ion Iliescu nu s-a pronuntat in legatura cu continutul raportului, insa membri marcanti ai PSD, precum Valer Dorneanu si Ilie Sarbu, au tinut sa-i ia apararea presedintelui de onoare al partidului.
Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a declarat ieri ca, daca au iesit de la guvernare, democratii ar trebui sa paraseasca si in judete posturile de conducere, precizand ca PSD nu are nicio intelegere cu PNL.
"Din ceea ce simt pe culoarele Parlamentului, daca se ajunge la vot, joi, dupa sedinta, presedintele Basescu va fi suspendat.", a spus social-democratul Ilie Sarbu. ... In ceea ce priveste o candidatura din PSD, Sarbu a nominalizat-o ca cea mai potrivita pe cea a lui Mircea Geoana.
Ilie Sarbu, la agricultura, Liviu Dragnea, reforma si administratie, Ion Toma la probleme legate de dezvoltare regionala, Victor Ponta, reforma in justitie, iar Nicu Banicioiu, probleme de tineret.
Partidul Social Democrat (PSD) ia in calcul depunerea unei motiuni simple, la Senat, pe tema agriculturii, in luna septembrie, a anuntat vicepresedintele PSD Ilie Sarbu.
Dintre cazurile speciale pentru care va fi convocata o sedinta de plen, noul presedinte al Senatului, Ilie Sarbu, a mentionat trimiterea ordinantei privind amanarea majorarii salariilor profesorilor de catre Executiv si dezbaterea problemelor ramase nesolutionate la Curtea de Conturi.
Surse din PSD au declarat joi agentiei Mediafax ca functia de vicepremier va fi ocupata fie de Ilie Sarbu, fie de Dan Nica, o decizie in acest sens urmand sa fie luata, la nivelul structurilor de decizie din PSD, in cel mai scurt timp.
Ministrul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) Ilie Sarbu (foto) a declarat ieri ca Regia Nationala a Padurilor Romsilva poarta discutii cu Jandarmeria Romana in vederea infiintarii Jandarmeriei Silvice care va asigura paza padurilor.
La randul sau, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a precizat ca cerealele si masinile confiscate vor fi vandute, iar banii incasati merg la bugetul de stat. ... Nu cred", a adaugat Ilie Sarbu.
Senatorul s-a referit si la mult mediatizatul scandal al perdelelor ministrului Elena Udrea si s-a intrebat de ce nu se scandalizeaza nimeni pentru cele 27 milioane de euro cheltuite de ministrul pesedist Ilie Sarbu pentru promovarea.
Ilie Sarbu, fost ministru PSD al Agriculturii, a declarat ca luni Comitetul Executiv National va hotari data la care va avea loc Congresul National al PSD, precizand ca pana atunci toate datele vehiculate inn presa referitoare la organizarea Congresului PSD sunt false.
Alaturi de Geoana se afla nimeni altul decat Cristian Diaconescu, cel care si-a anuntat retragerea de la sefia partidului si sustinerea lui Geoana, in timp ce, langa Ponta stau sotia acestuia, Daciana Sarbu, socrul sau, Ilie Sarbu, dar si Adrian Nastase.
google-analytics.com